Smakebit på Søndag

Smakebit på Søndag :)

6. januar 2013
Årets første utgave av ukens høydepunkt, «Smakebit på søndag», er her! I dag presenterer jeg en smakebit fra boken vi leser i lesesirkelen jeg er med i. Til neste gang vi møtes har vi valgt å lese «På direkten» av Anne Cecilie Remen. Jeg har kommet halvveis og liker den kjempegodt!
«En halvtime senere fant hun vaktsjefen på desken, omgitt av kvinnelige reportere. Rommet surret av aktivitet og stemmer. Støynivået var høyt og Christina lurte på hvordan det var mulig å konstntrere seg i slikt bråk. I taket hang TV-er, og flere var delt i fire skjermbilder som viste ulike TV-kanalers nyhetssendinger.»

Boken handler om førstebetjent Christina Fiori Mørk og hennes arbeid med å finne den som drepte den populære nyhetsankerkvinnen, Maria Bergstrøm, på direkten i TV24.
Flere smakebiter finner du her, og i dag er det ekstra spennende å være med på Smakebit på Søndag. Mari har nemlig en flott giveaway på gang :)

You Might Also Like

 • Ann Kristin 6. januar 2013 at 09:13

  Oooh, høres spennende ut, Anette. Jeg ser fram til å høre hva du synes om hele boka. :)

 • Monika 6. januar 2013 at 09:45

  Det låter väldigt spännande :)

 • Tone 6. januar 2013 at 10:12

  Spennende å høre om du syntes den «holder helt ut».Men det gjør den sikkert siden du når liker den og er kommet halvveis. Takk for smakebiten.

 • aariho 6. januar 2013 at 10:31

  Bra smakebit som frister til å lese boka. Men nå er leselista mi lengre enn lang! Ha en fin søndag!

 • Mai Lene 6. januar 2013 at 11:00

  KJempebra smakebit. Eg las boka i mai, og eg er einig i at den var kjempegod. Kåra den nettopp til årets norske 2012 på bloggen min faktisk. Synes verkeleg den viser realiteten rundt media. Forresten, kjempefin header! :) Ha ein knallfin søndag vidare :)

 • Gråbekka`s Blogger 6. januar 2013 at 11:37

  Så spennende! Denne skulle jeg jo kaste meg over i fjor kanskje jeg må prøve igjen i år:) Takk for smakebiten! Ha en fin søndag!:)

 • astridterese 6. januar 2013 at 12:20

  En spennende smakebit! Dette var en krim jeg ikke har fått med meg. Den havner på leselisten min! Ha en fin søndag!

 • Beathesbokhylle 6. januar 2013 at 12:22

  Denne lurte jeg litt på i fjor og når du liker den og har kommet halvveis så noterer jeg meg den. Tusen takk for smakebiten og ha en fin søndag videre,Anette:-) klem fra Beathe

 • Lotten 6. januar 2013 at 12:46

  Det låter spännande! Norsk krim brukar oftast vara bra:-)

 • Anita Ness 6. januar 2013 at 13:04

  Denne lånte jeg på biblioteket i fjor men rakk ikke å lese den sa. Får prøve igjen:)

 • Melusine 6. januar 2013 at 13:28

  Anne Cecilie Remen har jeg ikke lest noe av ennå, virker som spennende krim!
  Ha en fin søndag videre :)

 • SigridfraEnget 7. januar 2013 at 20:07

  Spennende! Har ikke lest noe av denne forfatteren, men det virker bra…

 • Mari 8. januar 2013 at 06:28

  Jeg har fått med meg at denne boken har mottatt gode anmeldelser fra bokbloggerne :) Det blir nok til at jeg leser den en dag. Ønsker deg en strålende uke, Anette!

 • Anne Cecilie Remen 11. januar 2013 at 12:39

  Så hyggelig å lese at du liker boken min, På direkten Håper siste del av boken også faller i smak. Boken min har fått mange gode anmeldelser i avisene også, men jeg ser at bokbloggere får mer og mer betydning i litteraturverden, og bra er det.
  Er i gang med ny krim om Christina Fiori Mørk.
  Ha en god bokhelg!
  Anne Cecilie Remen