Bokomtale, Bøker lest i 2018

Bøker lest i 2018 #2 «Ekte fotballfruer 4, Elin» av Hege Norman-Stormbringer

29. januar 2018

elinektefotball

Elin har en sønn som ikke tåler iskrem, og en mann som ikke vil ha henne. Hun har et perfekt ytre og er både den mest treningsvillige og sprekeste dama på fotballaget. Elin drikker aldri midt i uka og gjør aldri noe galt. Men hun overrasker alle, og ikke minst seg selv, når hun flytter til seters for å gjøre seg fet og blid etter samlivsbruddet med Gunnar. Kanskje perfekt ikke var det perfekt livet likevel?

I denne fjerde boken om de ekte fotballfruene er det Elin som har det største fokuset. Alle kjenner henne som den ordentlige og pertentlige som alltid har alt på stell, men overrasker både dem rundt seg og oss lesere med å ta en rekke utradisjonelle avgjørelser. Hvem hadde trodd at Elin kunne være både flammende og lidenskapelig?

Jeg er stor fan av de herlige fotballfruene og fryder meg over alle sprellene de gjør både på og utenfor fotballbanen.

Boken har jeg fått som leseeksemplar fra Vigmostad & Bjørke Forlag.

signatur2

You Might Also Like