Smakebit på Søndag

Smakebit på søndag ☆

12. mars 2017

Ukens smakebit kommer fra boken jeg startet å lese i dag. Jeg har akkurat gjort meg ferdig med «Kivien kaller» av Sarah Lark, og øverst i bokstabelen lå den siste boken i Calendar Girl serien på vent. Jeg syns de tre første bøkene var helt grei underholdning, og den røde tråden i alle bøkene gjør at jeg må jo vite hvordan det hele ender.

I boken «Elsket – oktober, november, desember» starter Mia Saunders som programleder i et tv-show i Malibu California. Denne jobben tar henne med til New York der hun skal lage et program om takknemlighet. Til slutt befinner Mia seg i et nydelig vinterlandskap i Colorado, og oppdraget hennes er utført.

elsket

Stillhet. Det var det som møtte meg da jeg trådte inn i Wes´hjem i Malibu. Mitt hjem. Jeg vet ikke helt hva jeg hadde forventet. Kanskje jeg hadde håpet at universet plutselig skulle åpne seg og at kjæresten min skulle befinne seg i sikkerhet på amerikansk jord og plutselig stå uskadd foran meg, her i vårt felles hjem.

Finn flere flotte smakebiter hos Mari og Flukten Fra Virkeligheten .

signatur2

You Might Also Like

 • Lottens bokblogg 12. mars 2017 at 16:24

  Tack för smakbiten. Inte min typ av bok, men den är populär.

 • astridterese 12. mars 2017 at 17:15

  Vi har ikke solgt så mange av The Calender Girls som jeg trodde vi skulle gjøre. Men det kan være at en kundegrunnlaget for bøkene heller ikke befinner seg i en bitte-liten by på Sørlandet :-)
  Ha en riktig fin søndag!

 • Monika 12. mars 2017 at 19:04

  Den här serien verkar ganska stor, men det är inte alls min typ av böcker :)

 • Bokdamen 12. mars 2017 at 19:20

  Tack för smakbiten! :)

 • Ewelina 12. mars 2017 at 19:22

  De här böckerna har ju fått en hel del uppmärksamhet,men jag vet inte riktigt om jag har tänkt läsa dem :) Tack för smakebiten!

 • Helena, MsHisingen 12. mars 2017 at 19:44

  Inte en bok som lockar, men något måste den ju ha när du nu ger dig på den fjärde i serien :)

 • A ROOM OF MY OWN 12. mars 2017 at 20:59

  har inte läst någon av dessa böcker. visste inte att det fanns fler. tack för smakebiten!

 • Boklysten 12. mars 2017 at 23:15

  Den serien skulle jag vilja läsa. Tack för smakbiten!