Bokbilde

God bokhelg ❤

14. januar 2017

toomanybooks

…så ikke ha dårlig samvittighet for alle de uleste bøkene i bokhylla! Eller for at du stadig kjøper nye bøker, enda du har lovet deg selv at nå er det nok! Tenk på at du investerer i fantastiske opplevelser og at hyllene dine er fulle av spenning og magi, det kan det jo aldri bli nok av ☆

Bokklem fra

signatur2

You Might Also Like

 • Lexxie @ (un)Conventional Bookviews 14. januar 2017 at 11:32

  Hehe, du har så rett, Anette :) Pluss at bokhyller med mange fine bøker er dekorativt of fint, også ;)
  Ha en flott helg! Klemmer

 • astridterese 14. januar 2017 at 14:57

  Jeg er veldig enig og mannen min veldig uenig :-) Han er absolutt en mer minimalistisk type enn meg. Jeg elsker å ha bøker alle veier, men rydder i dem når jeg ser at jeg er langt over grensen :-) Ha en fin helg, Anette!

 • Elida 14. januar 2017 at 17:31

  Du har så rett, Anette, men enkelte gonger krever ei opprydding så det ikkje tar heilt av ;-)

  God helg!

 • Tine 14. januar 2017 at 17:51

  Jeg har vært alene hjemme i dag og hatt lesedag. Deilig å få lest ferdig to påbegynte bøker, blogget om dem og startet på en ny bok. Heldigvis har jeg ikke mine uleste stablet opp rett ved siden av meg, men det er ikke langt fra :) Ønsker deg en deilig lørdagskveld!

 • Ina 14. januar 2017 at 18:49

  Jeg er så enig, så enig:) God bokhelg til deg også :)

 • Lev Livet Lett Lokki 16. januar 2017 at 15:00

  Jublende enig :) Kos deg med alle historiene!