Årskavalkade, Bøker lest i 2016, Oppsummering

De ti beste bøkene jeg har lest i år ❤

29. desember 2016

kongstankentheletterlars-er-lol

bror-din-pa-prarienlykkejegerenutvelgels1

fangetdeuroligehuset-ved-innsjoen

fangirl

Her er altså de ti beste bøkene jeg har lest i 2016, i vilkårlig rekkefølge. Jammen ikke lett å bestemme seg for hvilken som var best av alle disse bokperlene. Har du lest noen av disse bøkene? Og hvilken bok er din absolutte favoritt i 2016?

signatur2

You Might Also Like

 • Åslaug 30. desember 2016 at 12:24

  Har lest fem av dem. Mange bra bøker her. Ja, det er vel snart tid for oppsummering. Jeg må vente til over nyttår, da beg er i Trondheim nå. Ønsker deg et riktig godt nytt år, Anette!

 • Hege 30. desember 2016 at 22:52

  Jeg har faktisk ikke lest noen av disse bøkene, men flere av disse er nå på den laaange listen over bøker jeg ønsker å lese. Takk for leseinspirasjon. Jeg ønsker deg er god nytt år med mange gode opplevelser både i og utenfor bøkenes verden.

 • Tine 31. desember 2016 at 14:44

  Av dine bøker har jeg lest seks stykker, og kårer nok Lykkejegeren som den absolutt beste. Ønsker deg en fin nyttårsaften Anette!!

 • Mari - Flukten fra virkeligheten 3. januar 2017 at 21:55

  Her har du mange spennende favoritter som jeg ikke har lest, Anette. Faktisk har jeg helt glemt at jeg har et leseeksemplar av Morton på Kindle’n min, den som jeg gledet meg sånn til å lese. Der har jeg forsømt meg.

  «Lars er lol» var boka jeg avrundet 2016 med, en fin debut, men ingen favoritt hos meg. Ullmann har jeg faktisk også lest i år, hun kunne forsåvidt godt få vært med på topp 10 listen, men den ble lest så tidlig at jeg nesten hadde glemt henne helt bort :O

  Riktig godt nytt leseår, Anette! Håper du får mange fine lesegleder i året vi har tatt fatt på :)

 • Annette 8. januar 2017 at 17:01

  Kate Mortons Huset vid sjön såg jag så mycket fram emot att läsa, men det kom böcker emellan hela tiden. Den skall jag absolut hinna läsa i år istället. Linn Ullmanns bok var väldigt bra, men också väldigt tragisk. Vilken förskräcklig barndom med självcentrerade föräldrar.