Smakebit på Søndag

Smakebit på søndag – «To om en morder» av Janet Evanovich ☆

11. september 2016

fullsizerender-18

I dag ble det en skikkelig bokfrokost, og jeg fikk lest ferdig boken «To om en morder» av Janet Evanovich. Bøkene om dusørjegeren Stephanie Plum er både spennende og morsomme, og i denne boken leter hun etter Kenny Mancuso som er løslatt mot kausjon og også 24 likkister som er forsvunnet fra Stivas Begravelsesbyrå. Dusørjegeren Ranger og politietterforskeren Joe Morelli opptar fortsatt mye av hennes tid, og bestemor Mazur tar hele kaka der hun insisterer på å assistere datterdatteren.

Bestemor Mazur leser dødsannonsene som om de skulle høre hjemme i underholdningsbilaget i avisen. Andre lokalsamfunn har snobbeklubber og frimurerlosjer. Strøket har begravelsesbyråer. Hvis folk sluttet å dø, ville alt sosialt liv stoppe opp.

De første bøkene om Stephanie Plum kom ut på midten av nittitallet, og er ganske vanskelig å få tak i, i allefall i norsk utgave. Derfor har jeg lånt denne boken på biblioteket. Når jeg teller etter blir det den 37 boken jeg leser i år.

Finn flere flotte smakebiter hos Mari og Flukten fra Virkeligheten.

signatur2

You Might Also Like

 • Monika 11. september 2016 at 16:04

  Jag råkade köpa elfte delen för en väldig massa år sedan och jag hade stora problem att hitta första boken. Serier vill jag ju helst läsa i rätt ordning, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra med denna. Det är ju många böcker som saknas… :o

 • Åsa 11. september 2016 at 18:47

  Tack för smakebiten! Okända böcker för mig. Så väldigt bra att man kan låna på bibliotek. :)

 • Lottens bokblogg 11. september 2016 at 19:04

  Tack för smakbiten. Den här serien förekommer ju på så många bloggar!

 • Bokdamen 11. september 2016 at 20:09

  En författare/serie som jag är lite nyfiken på. Tack för smakbiten!

 • Birthe 11. september 2016 at 20:20

  Tror ikke jeg har hørt om verken forfatter eller boken, så takk for smakebiten :))

 • A ROOM OF MY OWN 11. september 2016 at 21:08

  har aldrig läst något av Evanovich. tack för smakebiten!

 • C.R.M. Nilsson 12. september 2016 at 06:55

  Jag har inte läst några av böckerna om Stephanie Plum, men sett filmatiseringen med Katherine Heigl som jag tyckte var rätt rolig. Tack för smakbiten!

 • Ina 14. september 2016 at 01:01

  Det er noen som kan å lage seg frokost ser jeg. For meg går det mest i smoothie om morgenen, fordi jeg har aldri lyst på noe tidlig på dagen så da er det greit med noe lettvint. Takk for smakebit og kos deg med boka:)