Smakebit på Søndag

Smakebit på Søndag ☆

8. mai 2016

ørnen

Boken jeg leser akkurat nå er «Ørnens skygge» av Egil Foss Iversen. Den er utrolig spennende og handler om arkeologen Thor Foss som blir dratt inn i en kamp på liv og død der en milliardskatt gjemt under andre verdenskrig står i høysetet. Her er en smakebit:

Hannah ga ham brevet. Det besto av tre ark, gule og stive av elde. Han så flere ord som var streket under. Eller egentlig ikke ord, bare forskjellige bokstaver i ulike grupper. Han holdt det første arket litt på avstand, slik at han så «hele» arket. Da oppdaget han at det var et mønster i det. Den første gruppen var det første «ordet» i første avsnitt.

Nå har våren kommet for fullt hit til Brønnøysund og i dag har vi lettere skyet vær og heldigvis ingen sur vind. Jeg skal være med og hjelpe til på kjøkkenet under et konfirmasjonsselskap i dag, og det skal bli koselig.

Finn flere flotte smakebiter hos Mari og Flukten Fra Virkeligheten.

signatur2

You Might Also Like

 • Monika 8. mai 2016 at 09:17

  Spännande! Hoppas den blir översatt, tror det kan vara en bok för mig :)

 • Marie Eggimann 8. mai 2016 at 10:01

  Jag säger som Monika, låter spännande, lite Indiana Jones.

 • Eva Trillian 8. mai 2016 at 11:15

  Tack för smakbiten! Väntar med förhoppning på en översättning!

 • Cicilie 8. mai 2016 at 12:50

  Ukjent for meg, men høres skikkelig spennende ut. Denne må jeg notere meg! :) Takk for smakebiten.

 • astridterese 8. mai 2016 at 14:17

  Ørnens skygge var en helt ukjent bok for meg så jeg måtte slå den opp for å se om det var en ny bok jeg ikke hadde sett :-) Jeg ser at hos bokhandlere mister bøker verdi temmelig fort. Eller, jeg vet ikke om det er det jeg mener, men prisen går ned. For meg har det aldri vært det at en bok er ny som frister, men heller at boken har noe å si meg, at jeg kan lære noe, eller at den kan underholde meg når jeg trenger det. Så det er fint å se at du også har plukket frem noe som ikke er av leseeksemplarene på bakrommet :-D Ha en riktig fin søndag, Anette!

 • Kajsa 8. mai 2016 at 14:28

  Omslaget ser minst sagt spännande ut! Tack för smakbiten.

 • Boklysten 8. mai 2016 at 14:54

  Låter spännande. Tack för smakbiten!

 • Lottens bokblogg 8. mai 2016 at 16:43

  Tack för smakbiten. Den här får noteras bland intressanta norska böcker.

 • Bokdamen 8. mai 2016 at 17:56

  Den här låter väldigt spännande, verkar vara en bok för mig, hoppas på översättning. Tack för smakbiten! :)

 • Lena 8. mai 2016 at 18:49

  Tack för smakbiten. Den här boken verkar spännande.

 • Lion´s Library 8. mai 2016 at 20:36

  Spännande smakbit :)

 • Ina 8. mai 2016 at 20:39

  Har hørt om den, men ikke lest den selv. Kos deg med den og håper konfirmasjonshjelpingen gikk bra :)

 • Åsa 8. mai 2016 at 20:48

  Tack för smakbit! Denna verkar ju klart spännande, hoppas att boken även ges ut i svensk översättning naturligtvis. ;)

 • A ROOM OF MY OWN 8. mai 2016 at 21:24

  förefaller spännande. tack för smakebiten!