Bokbloggsjerka

Bokbloggsjerka 11-14 mars ☆

12. mars 2016

jerka11

Hos Annikas Bokbloggsjerka er spørsmålet denne helgen:

Jeg har av en eller annen grunn aldri hørt en eneste lydbok. Jeg har prøvd meg et par ganger, men tankene mine begynner å vandre og det blir rett og slett for intenst for meg. Jeg tror ikke det har noe med konsentrasjon å gjøre, men heller det at jeg er veldig sensitivt for inntrykk og jeg opplever at lydbøker gjør meg en smule sliten.

Jeg syns det er veldig synd, og skulle gjerne hatt en lydbok på øret, men det er nok de fysiske bøkene som fortsetter å være mine faste følgesvenner♡

Ha en super helg, med eller uten lydbok :)

signatur2

You Might Also Like

 • Ewelina 12. mars 2016 at 09:55

  Ljudböcker är inget som passar mig heller. Jag föredrar att läsa! :)

 • Boklysten 12. mars 2016 at 11:08

  Det är likadant för mig också ljudböcker funkar bara inte.

 • Klimakteriehäxan 13. mars 2016 at 11:26

  Tvingas man välja så vinner pappersboken, det håller jag med om. Men ljudbok funkar tack och lov för mig, som komplement!

 • Ina 14. mars 2016 at 01:21

  Jeg har gitt opp lydbøker jeg også. Men kjøper cd’er fra Radioteateret som jeg hører på av og til. Det er mer stemningsfullt. Ellers foretrekker jeg å lese bøkene selv:)

 • Monika 14. mars 2016 at 07:43

  Jag klarar inte heller av att lyssna. Det händer ibland att jag blir lite, lite avundsjuk på de som kan det, men faktum är att jag nog faktiskt inte kan komma på ett enda tillfälle när jag skulle lyssna på en bok :)

 • Lexxie @ (un)Conventional Bookviews 16. mars 2016 at 09:15

  Jeg liker å høre på lydbøker, men jeg velger favoritter der jeg allerede har lest boka før. Jeg har altfor mange bøker til å lese mer enn en gang, men med lydbøker kan jeg komme meg rundt min egen regel :) Jeg hører enten når jeg går tur, eller mens jeg fargelegger. Det passer veldig godt sammen for meg.
  Det er veldig viktig at ‘narrator’ er utrolig bra, for jeg har prøvd meg på noen lydbøker som faktisk fikk meg til å sovne ;)
  Jeg håper du har en fantastisk uke, Anette. Her hadde våren liksom kommet, men i dag snør det!
  Klemmer