Bokomtale

«Anna and the french kiss» av Stephanie Perkins

5. oktober 2015

anna-and-the-french-kiss

Anna can’t wait for her senior year in Atlanta, where she has a good job, a loyal best friend, and a crush on the verge of becoming more. So she’s not too thrilled when her father unexpectedly ships her off to boarding school in Paris – until she meets Etienne St. Clair, the perfect boy. The only problem? He’s taken, and Anna might be, too, if anything comes of her crush back home. Will a year of romantic near-misses end in the French kiss Anna awaits?

Dette er den nydeligste boken jeg har lest på lange tider. Så herlig og sukkersøt at du nesten må pusse tennene etter at du har lest den. Er du av dem som er allergisk mot denne typen bøker; styr unna. Er du derimot som meg, en uhelbredelig romantiker som føler deg som 16 år igjen bare ved å åpne boka er den simpelthen perfekt.  Jeg elsker skrivestilen til Stephanie Perkins og måten hun får karakterene til å kjennes som dine beste venner. Det beste er at det finnes to bøker til i serien, og der treffer man igjen både Anna og St.Clair. 

Boken kommer fra egen bokhylle og er den 36 boken jeg leser i år :)

signatur2

You Might Also Like

  • Ina 5. oktober 2015 at 23:55

    Denne har jeg hørt mye om på youtube. Mange har forelsket seg i den boka, men er litt usikker på om det er en sjanger for meg?