Bokomtale

«Blodssystrar» av Katerina Janouch

3. juni 2015

blodssystrar

Precis som tidigare i serien handlar Blodssystrar om vardagsliv, relationer, och familjedraman i kombination med nervpirrande spänning.
Cecilia står på egna ben efter skilsmässan. Under en dramatisk förlossning på sjukhuset där hon jobbar avlider en ung mamma och hennes baby.
I medierna rasar en hätsk debatt om vårdbesparingar och Cecilia kontaktas av den bortgångna kvinnans fästman. Hon är helt oförberedd på vad som sedan sker.
En ung gravid kvinna hittas medvetslös under en gångbro och Cecilia engagerar sig i fallet med fara för sitt liv – samtidigt som hon försöker finnas till hands för sin egen familj.

Forfatter: Katerina Janouch  Forlag: Pocketförlaget  Utgitt: 2014  Kilde: Egen bokhylle

«Blodssystrar» er den sjuende boken i serien om jordmoren Cecilia Lund, og den er akkurat like god som forgjengerne. Jeg er imponert over hvordan Janouch klarer å formidle både hverdagslige problemer, spenning og hjertevarme i bok etter bok, og enda har hun mer på lager. Bok nummer åtte kommer nemlig ut i Sverige i neste uke. Og jeg fortsetter å håpe at denne serien snart blir oversatt til norsk.

Dette er den tjueførste boken jeg leser i år :)

signatur2

You Might Also Like

  • Beathe 3. juni 2015 at 14:28

    Jeg kjøpte de fire første bøkene etter dine omtaler, men treg som jeg er har jeg ikke kommet i gang med de ennå, kanskje i sommer?

  • Anna 5. juni 2015 at 23:03

    Jag är barnmorska och gillar dem inte alls…