Smakebit på Søndag

Smakebit på Søndag :)

24. august 2014
Søndag = Smakebit, og jeg leser en bok jeg ikke klarte å gå forbi på jobb på fredag. Jeg har begynt å jobbe på Ark i Brønnøysund, og møter fristelse på fristelse i form av mange hyllemeter med bøker hver eneste gang jeg er på jobb. Helt fantastisk. Jeg prøvde å stå imot, men på fredag ble «The Silkworm» av Robert Galbraith (J K Rowling) med meg hjem. Jeg falt pladask for den forrige boken, «Når gjøken galer», og syns det er kjempespennende å lese bok nummer to på originalspråket.
«The Tube was filling up already. Monday-morning faces: sagging, gaunt, braced, resigned. Strike found a seat opposite a puffy-eyed young blonde whose head kept sinking sideways into sleep. Again and again she jerked herself back upright, scanning the blurred signs of the stations frantically in case she had missed her stop.»
When novelist Owen Quine goes missing, his wife calls in private detective Cormoran Strike. At first, she just thinks he has gone off by himself for a few days – as he has done before – and she wants Strike to find him and bring him home.
But as Strike investigates, it becomes clear that there is more to Quine’s disappearance than his wife realises. The novelist has just completed a manuscript featuring poisonous pen-portraits of almost everyone he knows. If the novel were published it would ruin lives – so there are a lot of people who might want to silence him.
And when Quine is found brutally murdered in bizarre circumstances, it becomes a race against time to understand the motivation of a ruthless killer, a killer unlike any he has encountered before . . .
Finn flere flotte smakebiter hos Mari og Flukten fra Virkeligheten :)

You Might Also Like

 • Monika 24. august 2014 at 08:03

  Någon gång ska jag läsa Rowlings vuxenböcker. Tack för smakebiten!

 • Boklysten 24. august 2014 at 08:18

  Den skulle jag vilja läsa! Tack för smakbiten!

 • Lenes blogg 24. august 2014 at 08:19

  Jeg har vært inne på tanken å lese når gjøken galer, men ble litt usikker etter å ha lest den tomme stolen og ikke fenget helt. Ha en fin søndag!

 • Tine 24. august 2014 at 08:22

  Tenker det ikke er lett å jobbe i DEN godtebutikken :) Jeg har ikke lest Harry Potter og har heller ikke blitt fristet av det hun har skrevet etterpå. Vet egentlig ikke hvorfor. Står faktisk på vent på Når gjøken galer, så jeg skal snart få slutt på min uvitenhet. Takk for fin smakebit :)

 • Hege 24. august 2014 at 08:35

  Jeg visste ikke at det var kommet en bok nummer to. Denne settes opp på listen min over bøker jeg vil lese.

 • Beathe 24. august 2014 at 08:37

  Har ikke lest noen av bøkene hennes, verken Harry Potter eller disse voksenbøkene, men planene er jo der. Tenker du storkoser deg på jobben, må jo være en drøm å få jobbe i en bokhandel:-) Ha en fin dag, Anette:-)

 • Madde 24. august 2014 at 08:40

  Ska läsa första delen så snart det blir min tur på biblioteket!
  Tack för smakbiten!

 • mariellenerder 24. august 2014 at 10:20

  Åh,denne gleder jeg meg til å få tak i, digga den forrige.

 • astridterese 24. august 2014 at 11:25

  Du har oppdaget en store faren med å jobbe med bøker ser jeg :-) En kollega av meg kaller det å jobbe midt i godteskålen, og i tillegg jobber jeg med gratis bøker :-) Jeg har ikke fått lest Når gjøken galer enda, så jeg må lese den først. Men begge to skal leses! Ønsker deg en fin dag, Anette!

 • Anita Ness 24. august 2014 at 12:55

  Takk for smakebiten.:) Har tilgode å lese noe av denne forfatter, men ser ikke bort fra at det kan skje en dag.. Ha en fin dag!

 • Ewa K 24. august 2014 at 14:00

  Jag har ännu inte läst någon av Rowlings vuxenböcker. Tack för smakbiten.

 • Lotten 24. august 2014 at 14:45

  Jobba i bokhandel skulle jag nog aldrig klara av:-) Tack för smakbiten, jag har fortfarande inte läst första delen.

 • kajsasbokblogg 24. august 2014 at 16:00

  Jag var inte speciellt förtjust i den första boken men ska ändå läsa nr 2. Tack för smakbiten! :)

 • johannasdeckarhorna 24. august 2014 at 16:15

  Jag har inte läst den första boken i den här serien än, men det ska jag göra :) Tack för smakbiten.

 • Anna A 24. august 2014 at 17:34

  Har inte provat på Rowlings alter ego än. Men blir ännu mer lockad nu. Tack för smakbiten!

 • Helena 24. august 2014 at 17:36

  Tycker Rowling är suverän på att beskriva saker så man ser dem framför sig, men blev ändå jättebesviken på The Cuckooos Calling, tyckte den var så väldigt seg, så är väldigt tveksam till att plocka upp fortsättningen.

 • Sara Pepparkaka 24. august 2014 at 18:26

  Jag gillar att läsa på originalspråk när jag har möjlighet till det.

 • Mari 27. august 2014 at 07:46

  Det husker jeg å ha lest, likte både denne og gjøken som galte ;)